خانه / سلامت / آجیل شب عید و تشخیص سلامت آن

آجیل شب عید و تشخیص سلامت آن

آجیل شب عید و تشخیص سلامت آن

 

معمولا آجیل هایی که در شب عید نیز موجود می باشند آجیل هایی بسیار زیبا و خوش آب و رنگ خواهند بود اما هیچ گاه ظاهر یک ماده غذایی از باطن آن خبر نمی دهد. در حقیقت این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است که شما بتوانید سلامت مربوط به آجیل شب عید را نیز از روی ظاهر آن تشخیص بدهید. برخی از آجیل ها شیرین برخی با مزه تند و برخی با مزه شور همراه هستند. روش های زیادی برای تقلب در ارائه و عرضه این نوع از مواد غذایی وجود دارد که نباید از آنها غافل شد.

اگر آجیلی تهیه نمودید و پس از دست زدن به آجیل متوجه وجود رطوبت در داخل آن شدید یا بوی بدی همانند بوی یک ترشی را از آن استشمام نمودید باید توجه داشته باشید که این آجیل کهنه می باشد. پس از دست زدن به آجیل نیاز است تا شما تشخیص بدهید که آیا این آجیل تازه است یا مدت زمان زیادی از تولید آن می گذرد.

شب عید در حقیقت به حضور آجیل عید نیز شهرت دارد و نبود آن یکی از عجایب در خانه های ایرانی محسوب می شود. مسمومیت ناشی از مصرف آجیل نامرغوب هم مسمومیت بسیار بدی است که جتی می تواند بازی با جان یک انسان باشد و او را تا حد مرگ پیش ببرد. توجه داشته باشید که هیچ آجیل گرانی الزاما آجیل مرغوب نیست. در صورتی که پس از مصرف آجیل به طعمی از تلخی گرایش پیدا کردید بهتر است تا حد امکان این آجیل را دور بریزید زیرا آجیلی کهنه را خریداری نموده اید که قطعا برای سلامتی شما یک سم خواهد بود.

به پسته ها و بادام ها دقت کنید. یکی از مواد موجود در آجیل که بسیار زود خراب می شوند همین دو مواد خواهند بود. گزارش مسمومیت ناشی از آنها به نسبت بالاتر از سایر موارد خواهد بود. معمولا حضور سوراخ های ریز بر روی این نوع از محصولات یا لکه های نامتعارف می تواند نشانه ای از خرابی آنها محسوب شود. برخی از افراد از رنگ های غیر مجاز برای زیباتر جلوه دادن آجیل استفاده میکنند ، شما به راحتی می توانید از طریق دست زدن به این نوع از آجیل ها حضور رنگ را بر روی انگشت دست خود مشاهده نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.